BSA uuris firmade piraatlustaset

ÄP 15. jaanuar 2004, 00:00

Eelmise aasta lõpul küsiti ettevõtetelt: ?Kas võite väita, et Teie ettevõte omab kasutusõigust igasse ettevõtte arvutisse installeeritud arvutiprogrammi kohta?? Kokku vastati 290 korda, nendest 45% vastasid jaatavalt. Suur oli ei vastanute kõrval ka ebakindlate osa, kes ei teadnud, mida nad kasutavad: 18%.

BSA kommentaaris öeldakse tulemuste kohta, et arvutikasutajate seas domineerib endiselt puudulik tarkvarahaldus, st ei omata ülevaadet kasutatavate programmide õigustest, mis omakorda viitab tarkvara ebaseadusliku kasutamise kui probleemi aktuaalsusele.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:06
    Otsi:

    Ava täpsem otsing