Sõprusest saab kunstiliste- ja Eesti filmide keskus

ÄP 23. jaanuar 2004, 00:00

Mullu jõulude eel suletud kino on vahepeal läbi teinud uuenduskuuri, muudetud on ka sissepääsu asukoht. Lisaks värskema ilmega interjöörile kavandab Sõprus muudatusi ka kino repertuaaris. Peamine rõhk on tulevikus Eesti oma kosuval filmikunstil ning mainekatel festivalidel tunnustust leidnud linateostel. Erilist tähelepanu pööratakse ka laste- ja noorteseanssidele ning filmiklassikale. Filmifriikidele hakatakse regulaarselt korraldama temaatilisi filmiöid.

Alanud aastal on kino Sõprus operaatoriks Tallinnfilm, mille valikul asus esmaspäevast sinna tööle uus programmijuht, senine Ajakirjade Kirjastuse kavatoimetuse juhataja Katrin Rajasaare. Rajasaare on varem tegelenud Pimedate Ööde Filmifestivali Uneskõndijate tudengifilmide festivali korraldamisega ja koordineerinud PÖFFi alafestivali.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:23
Otsi:

Ava täpsem otsing