Revolutsiooniline mõte kasiinonduses

ÄP 29. jaanuar 2004, 00:00

Kultuurkapitali eks-juhi Avo Viioli juhtum kui äärmiselt huvitav kuriteomüsteerium kütab endiselt kirgi. Teleprodutsent Olavi Paide meelest pole mahamängitud raha kuhugi kadunud, vaid on akumuleerunud kasiinode kasumiks, kust seda oleks lihtne kulka kontole tagasi kanda. Nagu polekski midagi vahepeal juhtunud. Kas tõesti? Viioli kuritegu, vähemalt selle tagajärgede hüvitamine, oleks hoobilt lunastatud, mis võib julgustada jäljendama. Palju varastavad nt mängusõltlastest isad perekonna tagant. Olen sõltlane ja süüdimatu, sestap võiks andestada ja raha kas mulle või kellelegi teisele tagastada!?

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:09
    Otsi:

    Ava täpsem otsing