Peeter Raidla • 3. veebruar 2004 kell 6:09

Looduse Fond võib jääda rahata

Täna tulevad Keskkonnainvesteeringute Keskuse (KIK) nõukogu koosolekul arutusele 2004. aasta programmid.

Eestimaa Looduse Fondi teatel on keskkonnaministeerium teinud KIKi nõukogule KIKi rahastamisreegleid eirava ettepaneku kõrvaldada rahastatavate projektide nimekirjast üheksa Eestimaa Looduse Fondi(ELF) ja Eesti Rohelise Liikumise(ERL) projekti.

KIKi nõukogu poolt kinnitatud 2003. aasta konkursi ajal kehtinud sihtfinantseerimise kord näeb ette, et KIKi kinnitatud programmi töörühmad esitavad KIKi nõukogule rahastamiskõlbulike projektide nimekirja. KIKi poolt kinnitatud Keskkonnateadlikkuse programmi töörühm otsustas möödunud aastal oma töö tulemusena muuhulgas rahastada 9 ELFi ja ERLi projekti, mis said töörühmalt selleks vajaliku piiri ületava punktisumma.

Hetkel kuum