Elanikud on prügila vastu

ÄP 11. veebruar 2004, 00:00

Jõelähtme valda rajatav uus Tallinna prügila on leidnud teravat vastuseisu ümberkaudsetes elanike seas. ?Me ei taha siia prügimäge, sest see reostab meie vee. Kindlasti levib siia ka hais ja hakkavad käima prügikollid,? ütles kavandatavast prügilast poole kilomeetri kaugusel elav elanik. Lähedalasuva ridamaja elanik Linda Vissak jagas põhjaveekartust: ?Lõhkamised fosforiidi kaevandamise ajal tegid meie maja sisse praod ja võib arvata, et ka paepinnases on suured mõrad.? Sama meelt on 200 Jõelähtme valla inimest, kes peaministrile saadetud prügimäe rajamist taunivale kirjale alla kirjutasid. Maardu linnavolikogu korraldatud küsitlus näitas, et selle vastu on ka 97% Maardu elanikke.

Hetkeseis: Prügila siiski rajati Jõelähtmele, protestihääli enam kuulda pole olnud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing