EPL: Julianus Inkasso sai OÜ Viru Leib omanikuks

13. veebruar 2004, 08:02

Julianus Inkasso omandas eelmisel aastal osaluse pankrotistunud Virumaa leivatootjas OÜ Viru Leib ning aitas raskustesse sattunud firma taas jalule.

ASi Julianus Inkasso juhatuse esimees Jaanus Laidvee ütles, et inkassofirma omandas osaluse Viru Leivas, sest ettevõtte vastu oli esitatud hulk võlanõudeid ning võlausaldajad ise oleksid oma nõuete kättesaamisega hätta jäänud, kirjutab Eesti Päevaleht.

?Ettevõte läks pankrotti, mistõttu pöörduti abipalvega meie poole. Koondasime kõik nõuded ning nende alusel omandasime meie tütarfirma kaudu ettevõttes osaluse,? ütles Laidvee.

Laidvee sõnul nägi Julianus Inkasso, et ettevõtet on võimalik saneerida ning kreeditoridele raha tagasi maksta. ?Praegu firmas tootmine jätkub ning me otsime sellele ostjat. Mõned kandidaadid on meil juba olemas,? ütles Laidvee.

Julianus Inkasso jurist Silver Eensaar ütles, et Viru Leib annab tööd umbes 60 inimesele. ?Kui me head pakkumist ettevõttele ei saa, siis üritame seda nii kaua enda käes hoida. Päris huvitav on tavapärasest natuke erineva tegevusega kokku puutuda,? lausus Eensaar. Tema sõnul on Viru Leiva kuu käive keskmiselt miljon krooni.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing