?Jesus Christ Superstar?i? pileteid soodushinnaga

ÄP 20. veebruar 2004, 00:00

Kõigil teatrihuvilistel on kuni 26. veebruarini võimalik osta ning broneerida saabuva suve suurima vabaõhuetenduse, ?Jesus Christ Superstar?i? pileteid soodushindadega, mis jäävad vahemikku 125?250 krooni. Sooduskampaania ajal broneeritud pileteid saab välja osta kuni 13. märtsini.

Andrew Lloyd Webberi ja Tim Rice?i rokkooperis ?Jesus Christ Superstar?, mis esietendub 11. juunil Vanemuise teatri suvelaval, laulab esmakordselt eesti muusikalilavastuste ajaloos peaosa välismaalane ? norra tenor Stephan Hansen.

Juudast kehastab Vaiko Eplik, kuningas Heroodest Aivar Tommingas ja Maria Magdaleenat Liisi Koikson.

Kaasa teevad Vanemuise teatri orkester, rokkbänd, ooperikoor, ballett, paljud draama- ja ooperiartistid ning tuntud Eesti popmuusikud. Rokkooperit mängitakse ainult kaheksa korda.

Pileteid saab osta ja broneerida Vanemuise suure ja väikese maja kassast ning Sadamateatri kassast, samuti telefonidelt 744 0165, 744 0160, 744 0167, 734 4248 ning e-posti teel teater@vanemuine.ee. Pileteid saab soodustingimustel osta ka Piletipunkti ja Piletilevi müügikohtadest üle Eesti.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:23
    Otsi:

    Ava täpsem otsing