Linnahalli lammutamise küsimuses tasub aeg maha võtta

Aivar Hundimägi 16. märts 2004, 00:00

Tänane Äripäev kirjutab, et Tallinnalt linnahalli ostnud Manutent nõuab linnahalli lammutamist. Vastasel juhul ähvardab ettevõte loobuda maa-ala ostust.

Manutendi loobumine on tekkinud konflikti puhul kõige parem lahendus. Esmalt peavad riik ja linn ära otsustama, kas linnahall tuleb säilitada või mitte. Alles pärast seda saab linn korraldada konkursi.

Toetan linnahalli lammutamist. Praegu häirib mind aga see, et linnahalli müües üritab Tallinn tegelikult müüa üht perspektiivset maa-ala. Kui müüja soovib saada oma kauba eest õiglast hinda, siis tuleb kaupa nimetada ka õige nimega. Jälgides Manutendi ponnistusi, on mul tekkinud veendumus, et see firma on nõus soovitud maa-ala eest ka suurema summa raha välja käima.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing