Aprillist saab minna kruiisile Peterburi

24. märts 2004, 11:14

Tallink Grupp avab aprillist Helsingi-Tallinn-Peterburi kruiisiliini, esialgu hakkab liini teenindama reisilaev Fantaasia.

Tallinki turundusjuhi Tiina Manderi sõnul hakkab Fantaasia väljuma Tallinnast üle päeva, edaspidi soovib Tallink lisada liinile ka teise
reisilaeva, teatas Tallink.

'Laev väljub Tallinnast õhtul 19.30 ja saabub Peterburi järgmise päeva hommikul kell 9.00. Päeval on võimalik tutvuda Venemaa kultuuripealinnaga nii omal käel kui pakutavate eksursioonide kaudu. Helsingi poole võtab reisilaev suuna taas õhtul 17.00 ja jõuab sinna hommikul 10.00,' kirjeldas Mander kruiisi. Helsingist Tallinna poole väljub laev 16.00, jõudes Tallinna 19.00. 'Seega on tegemist 48 tundi kestva reisiga,' sõnas Mander. Helsingis on võimalik kiirlaeva hooajal vahetada Helsingi-Tallinna suund kiirlaeva pileti vastu ja olla 14.00 Tallinnas.

Kajutikohaga ühe suuna piletid hakkavad alates 395 krooni, neljapäev-reede väljumisel maksab pilet 470 krooni. Kogu kruiisi hinnad hakkavad 630 kroonist. Laeval on meelelahutusprogramm, liinil säilib ka tax free kaubandus.

Fantaasia võtab korraga peale 1700 reisijat, laeval on 913 kajutikohta. Fantaasia pikkus on 136 meetrit ja laius 24,6 meetrit, laeval on kümme tekki. Tallink tõi möödunud nädala lõpus Fantaasia Tallinn-Stockholm liinilt ära, asendadas selle äsja Aker Finnyardsi laevatehases valminud kruiisilaevaga Victoria I.

Tallinki juhid on seadnud eesmärgiks Peterburi liinil teenindada 300.000 - 400.000 reisijat aastas, hiljem peaks reisijate arv hakkama kasvama. Tallinki turundusjuhi Tiina Manderi sõnul on ootamatult suur huvi Peterburi suuna suhtes ka Eesti reisibüroodel. 'Peterburi on kindlasti linn, mille meie inimesed lähiaastatel taasavastavad. Linnajuhtide huvi on muuta Peterburi turistidele avatumaks ja kättesaadavamaks. Ka selle liini avamise osas oleme tundnud Peterburi linnavõimude ja kohalike partnerite soosivat
suhtumist,' rääkis Mander.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing