Igal maal oma valitsejad

Sirje Niitra 31. märts 2004, 00:00

Igas linnas ja maakohas on ettevõtjaid, kes teiste seast silma paistavad. Nende sõnal on kaalu, ilma et nad oma nina poliitikasse topiks. Sellised mehed on näiteks Saaremaal Vjat?eslav Leedo ja Prits Liblik. Oma kodusaare patrioodid koos kõigi inimlike puudustega. Lugupeetud ja kardetud. ?Saaremaal ei kasva rohi ka, ilma et need mehed selleks loa annaks,? ütles üks kohalik naljamees. Ehkki mehed ise peavad enda suurt mõju kohalikule elule müüdiks, on selles oma tõetera. On hea, kui saarele investeerida soovijal on kelleltki nõu küsida. Hea senikaua, kuni omal alal monopoli nautinud mehed konkurentsi takistama ei hakka

Samas on ärimehi, kelle haare ja mõju ulatub üle ühe maakonna piiride. Kes küll oskaks öelda, kas Rein Kilk on Tartu, Pärnu või hoopis näiteks Saaremaa ettevõtja? Ärihuvisid on tal mitmel pool Eestis ja seegi pole halb.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:19
    Otsi:

    Ava täpsem otsing