ARK kuulutas välja riigihanke uute juhilubade valmistamiseks

02. aprill 2004, 09:32

Eesti riiklik autoregistrikeskus (ARK) kuulutas välja riigihanke uute juhilubade valmistamiseks.

Kokku on ARK välja kuulutanud kolm avatud pakkumismenetlusega riigihanget, mille tulemusena tahetakse leida tootja krediitkaardi formaadis juhiloa, mootorsõidukite ja nende haagiste registreerimismärkide ning registreerimistunnistuse blankettide valmistamiseks.

'ARK seadis 2004. aasta sihiks kujundada välja ostupoliitika, mille märksõnadeks on avatus ja organisatsiooni keskendumine põhitegevusele,' ütles ARK direktori asetäitja administratiivalal Margus Suik. 'Hetkel on potentsiaalsetel pakkujatel võimalik osaleda kolmel ARK põhitegevusega seotud avatud pakkumismenetlusega riigihankel.'

Sel nädalal avaldati riigihangete registris pakkumise kutse sõiduki registreerimistunnistuse blanketi tootja leidmiseks. Uus registreerimistunnistuse vorm vastab ka Euroopa Liidu nõuetele. Pakkumisi oodatakse 24. maini 2004.

Samuti on käimas riigihange uue EL standardile vastava krediitkaardi mõõtudes juhiloa tootja leidmiseks. Tegemist on rahvusvahelise avatud pakkumismenetlusega hankega, pakkumiste avamine toimub 12. aprillil 2004. a. Väiksema suurusega juhiluba hakatakse välja andma selle aasta sügisel.

Jätkub ka riigihange mootorsõidukite ja nende haagiste registreerimismärkide ostmiseks. Nimetatud hange oli vahepeal peatatud 29.01.2004.a Tallinna Halduskohtule AS Number poolt esitatud kaebuse alusel, kuid Tallinna Ringkonnakohus tühistas 23. märtsil selle otsuse. Registreerimismärkide riigihanke pakkumiste avamine toimub 13. aprillil 2004. aastal.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing