Saku toob turule õunamaitselise Päikese Limpsi

02. aprill 2004, 09:17

Saku Õlletehas laiendab Päikese tootesarja, tuues turule õunamaitselise vitaminiseeritud limonaadi, mille eesmärgiks on suurendada Saku Päikese Limpsi müüki 30%

'Kodumaise õuna maitselise limonaadi retsepti valisid välja lapsed, kui neile kõige meelepärasema,' rääkis Saku Õlletehase turundusdirektor Karin Sepp koostööst lastega uue limonaadi tootearenduses. 'Saku Õlletehas on viimase aasta jooksul tulubaasi mitmekesistamise eesmärgil aktiivselt laienenud teiste jookide turgudel ning sisenenud kalja- ja limonaaditurule.'

Päikese kaubamärgi alla kuulub klassikalise retseptiga Saku Päikese Limps, mille müüki alustati eelmise aasta novembris ning, mis on esimese kahe kuuga saavutanud uuringufirma ACNielsen andmetel 8% limonaadide turust.
Sepa sõnul näitab turutrend, et kodumaine limonaadide turg on kasvav, moodustades suuruselt teise segmendi koolajookide järel.

Saku Õlletehase õunamaitselist Päike Limpsi hakatakse müüma 1,5 liitristes plastpudelites, mis on valmistatud Saku Õlletehases. Käesoleva aasta alguses investeeris ettevõte plastikpudelis toodete villimisliini.

Peale limonaadide kuulub Päikese kaubamärgi alla veel Saku Päikese Kali, mida müüakse alates eelmise aasta juulist, olles ACNielsen andmetel perioodil detsember-jaanuar saavutanud 12% kaljaturust.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing