BMW tõi sel nädalal turule oma liisingu

ÄP 16. aprill 2004, 00:00

ASi United Motors turundusdirektori Toomas Pärna sõnul pakub BMW Liising kolme erinevat teenusepaketti: BMW F-pakett on suunatud autoostu finantseerimise korraldamiseks, BMW FK-pakett tagab lisaks liisingule ka kasko- ja liikluskindlustuse ning kütusekrediitkaardi, BMW FKH-pakett hõlmab varem nimetatud teenuste kõrval ka korralisi hooldusi ning rehvide ladustamist ja vahetust.

Toomas Pärna sõnutsi töötas United Motors uue teenuse välja koostöös finantsasutusega, lähtudes klientide soovidest. ?Oleme kujundanud BMW Liisingu nii, et ostja saaks kõik auto jaoks hädavajalikud teenused ühest kohast ja soodsa hinnaga.?

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing