GMi aktsiat lennutas hea prognoos

Tõnis Oja 22. aprill 2004, 00:00

Autotootja tõstis aastast kasumiprognoosi 7 dollarini aktsia kohta võrrelduna varasema 6?6,5 dollariga. Kontsern põhjendas kasumiprognoosi tõstmist USA majanduskasvu kiirenemisega, müügi kasvuga Aasias ja finantsharu heade tulemustega, kirjutas The Wall Street Journal. Kontserni prognoosi kohaselt müüakse sel aastal esmakordselt ajaloos üle 60 miljoni sõiduki.

General Motorsi kasum aktsia kohta kahanes esimeses kvartalis 2,25 dollarini võrrelduna 2,71 dollarini aasta tagasi. Analüütikud ootasid 1,79protsendilist kasumit aktsia kohta.

Ameerika Ühendriikides suutis GM suurendada sõidu- ja kergete veoautode turuosa kahe kümnendiku protsendipunkti võrra, 27 protsendini, olles ainus USA autotootja, kellel see tõusis, kirjutas Bloomberg.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing