Mitme ajalehe tellimishind tõuseb 1. mail

ÄP 22. aprill 2004, 00:00

Postimehe tellimiskeskuse juhataja Mai Linnas ütles, et ajalehe tellimishinnale lisandub viis krooni ühe kuu eest, otsekorraldusega tellimisel aga hind ei muutu. Eraisikutele hakkab Postimehe ühe kuu tellimus maksma alates maist 115 krooni ning juriidilistele isikutele 130 krooni. Otsekorraldusega Postimehe tellimine maksab endiselt 100 krooni kuus eraisikutele ja 125 krooni kuus juriidilistele isikutele.

Eesti Päevalehe turundusjuht Tarvo Ulejev ütles, et ka neil muutuvad tellimishinnad. Alates 1. maist maksab soodsaima, eraisiku aastase täispaketi tellimus 1344 krooni, mis teeb ühe kuu hinnaks 112 krooni. Juriidilise isiku täisp aketi aastatellimus hakkab maksma 1680 krooni pluss 5% ehk kuu hinnaks kujuneb 140 krooni pluss käibemaks.

SL Õhtulehe ühe kuu tellimishind on praegu nii era- kui ka juriidilistele isikutele 105 krooni kuus ning 1. maist tõuseb see 5 krooni võrra. Otsekorralduse puhul on uueks tellimishinnaks 100 krooni senise 95 krooni asemel.

Äripäeva aastatellimus hakkab 1. maist eraisikule maksma 1995 krooni endise 1900 krooni asemel, firmadele aga 2205 krooni 2100 krooni asemel.

Maaleht läheb alates 1. maist üle täiesti uuele hinnasüsteemile, kus kuu tellimishind hakkab sõltuma sellest, kas kuus on neli või viis neljapäeva, ütles lehe vastutav väljaandja Agu Veetamm. Kui kuus ilmub neli numbrit Maalehte, siis hakkab see tellijale maksma 48 krooni, viie numbri puhul on kuu tellimishind 60 krooni.

Ka Eesti Ekspress teeb alates 1. maist muudatuse lehe tellimissüsteemis, ütles lehe turundusjuht Kaido Ulejev. Saab tellida Eesti Ekspressi täispaketi või Eesti Ekspressi kuukirjadeta paketi. Esimese paketi hind otsekorraldusega tellijale on 67 krooni kuus, kuukirjadeta paketi hind otsekorraldusega tellijale on 59 krooni kuus.

Järva Teataja, Sakala ja Virumaa Teataja hinda ei tõsta. Lehtede vastutav väljaandja Peep Kala ütles, et hindu tõsteti aastavahetusel ning anti selle põhjustest juba siis lugejale teada.

Ka ei muutu hind Põhjaranniku tellijate jaoks, ütles lehe peatoimetaja Kaie Nagelman.

Pärnu Postimees muutis tellimishindu 15. aprillil. Endise 64 krooni asemel maksab lehe kuutellimus nüüd lehe turundusjuhi Erkki Lumisalu sõnul 68 krooni.

Nädaline kavandab peatoimetaja Tõnis Tõnissoni kinnitusel tellimishindade korrigeerimist 1. juulil.

Ajalehtede üksikmüügihind jääb samaks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing