Abilinnapea lahkub kehva linnavara müügi tõttu

ÄP 29. aprill 2004, 00:00

Tallinna linnavalitsuse avalike suhete juht Allan Alaküla ütles, et Aivar Pärna esitas avalduse omal soovil ametist lahkumiseks. Alaküla sõnul täidetakse Pärnast lahkumise järel tühjaks jäänud abilinnapea koht paari nädala jooksul.

Tallinna abilinnapea Toomas Vitsuti sõnul lahkub Aivar Pärna ametist kinnisvara müügi kehva edenemise tõttu.

Vitsut ütles, et tal on Pärna lahkumispõhjusi raske kommenteerida. ?Aivar Pärna andis eile ise lahkumisavalduse. Ta on ise olnud ka pikemat aega mures linnavara müügi edenemise pärast. Ju ta leidis, et on õige aeg,? lausus Vitsut.

Vitsuti sõnul ei maksa Pärna lahkumise tagant otsida poliitilisi põhjusi. Pärna kuulub Keskerakonda nagu Vitsutki.

Tallinn on tänavu kolme kuuga müünud 15 miljoni krooni eest linnavara, samas näeb tänavune eelarve ette varamüügituluna 401 miljonit krooni. Mullu jäi Tallinnal varamüügiplaan täitamata, sest ei õnnestunud müüa Linnahalli.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:24
    Otsi:

    Ava täpsem otsing