Müügile tulevad Samsungi sülearvutid

ÄP 13. mai 2004, 00:00

Tegemist on kõige õhemate sülearvutitega turul, samuti on nad tavalistest pisut erineva disainiga. Näiteks saab valida valge korpusega sülearvuti.

Samsungi sülearvutid peaksid hästi sobima ka mänguritele ja graafikatöö tegijatele, sest tavalisest enam on rõhku pandud graafikakaardile, mis on suure mäluga ja kiire ning ekraan on moonutustevaba ka suurema nurga alt vaadates.

Aprilli lõpus Riias Baltimaade ajakirjanikele ja müüjatele tutvustatud sülearvutid jõuavad Eestis müügile arvatavasti suve lõpus või sügisel, hinnaklassilt võib jääda näiteks NX30 WVC 1500 mudel 30 000 krooni kanti (sellise hinnaga müüakse teda praegu Saksamaal). Hinna sees on 1,5gigahertsine protsessor, pool gigabaiti mälu, 15tolline ekraan, kombineeritud optiline seade ja palju muud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing