Algavad Soome meistrivõistlused ringrajasõidus

Keijo Kaasik 14. mai 2004, 00:00

Stabiilselt kõrge taseme poolest tuntud meistrivõistlustel teeb Super 2000 sarjas 2004. aastal täishooaja kaasa ka möödunud aasta Balti meistrivõistlustel hõbemedali võitnud Saksa Auto AMK piloot Indrek Sepp.

Talv läbi väldanud ettevalmistused VW Golfi kallal peavad esimesi vilju hakkama kandma eelseisval nädalavahetusel.

Suure meediamagnetina on nimetatud võistlussarjas lubanud umbes pooltel etappidel kaasa lüüa ka möödunud hooajal vormel 1 auto rooli hoidnud Mika Salo. Samuti on stardis mitmed teised staa?ikad Soome piloodid, kes kindlasti Eesti konkurenti meeleldi oma marjamaale lasta ei soovi.

Indrek Sepal on aga Soome kaasa võtta hulgaliselt kogemusi aastast 2000, kui ta pea sama tihedas konkurentsis suutis võita Soome meistrivõistlustel Sport 2000 võistlusklassis pronksmedali. Seega on kogu hooaja vältel oodata vägagi põnevaid võidusõite, kus kaasa tegamas nii F 1 kuulsusi kui ka mitmekordseid Soome meistrivõistluste võitjaid. Super 2000 sarjaga käib kogu hooaja jooksul kaasas ka Soome vormel 3 võistlussari, mis samuti üks kiiremaid, mida lähisvälismaalt leida võib. Kokkuvõtteid võistlusnädalavahetustest näitab hooaja vältel ka Soome telekanal MTV 3.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:24

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing