Võitja võtab kõik

Lennart Beat 14. mai 2004, 00:00

Vahepeal oleme pidanud leppima kunagise menubändi vanade plaatide uute versioonide ja vist igal aastal taasilmuvate suurimate hittide kogumikega. ?Waterloo?st? ja Eurovisiooni võidust möödus aprillis 30 aastat ja just ilmus samanimelise albumi juubeliväljaanne. Poodidesse jõudis äsja ka ABBA kontsert-DVD. Õnnelikud kokkusattumised neile, kes oma suurt lemmikut veel taasavastanud pole. Muide, ?The Winner Takes It All? on Agnetha enda kõigi aegade lemmiklaul neliku aastatest.

Värske album koosneb aga lauludest, mis daamile endale läbi kõigi aegade meeldinud on. Enamik neist on ka teile tuttavad, sest mitte ainult Eestis ei kuulatud Connie Francist, Demis Roussost, Beach Boysi, Sandie Shaw?d ja Frank Sinatrat. Lugude arran?eeringud on sellised nagu originaalide aegadel ning kogu tervik oleks nagu ABBA esitamas cover-versioone. Lauljatari hääl pole nimelt absoluutselt vananenud ja üle 35ste põlvkond peaks elamuse saama puhtast nostalgiast. Ei kujutakski ette, milliste tänapäeva autorite loomingut nii ajalooline vokalist usutavalt esitada suudaks.

Salvestused tehti legendaarses Atlantise stuudios, kus ABBA alustas, ja Benny Anderssoni poolt 70ndatel kasutatud klaverit on kuulda ka siin. Projekti aitas vedada Michael B Tretow ja kitarriosi esitas Lasse Welander ? mõlemad ABBA olulised taustajõud. Miksimistöö tegi eesti mees Alar Suurna.

Kui uued muusikalised seiklused enam huvi ei paku, siis leiate just siit midagi, mis ei ürita hetkekski olla muud kui kvaliteetne vanamoodne ajaviide.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:24

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing