Ülevaade tänastest ajalehtedest

27. mai 2004, 08:26

Eesti Päevaleht:

EMORi värske arvamusuuringu järgi on 17 päeva pärast toimuvate eurovalimiste favoriidiks sotsiaaldemokraadid Toomas Hendrik Ilvese juhtimisel, neile järgnevad napi vahega Keskerakond ja Reformierakond.

Maksu- ja tolliameti uurimisosakond lõpetab lähinädalatel Eesti ühe suurema maksupettuse uurimise, mis viib ligi 50 miljoni krooni hõlmava süüdistusega kohtu ette suurärimees Ernesto Preatoni.

Igal aastal külastab Tallinna järjest enam suuri kruiisilaevu, sõidutades tuhandeid rikkaid kruiisituriste, kelle käest on kaupmeestel võimalik välja meelitada miljoneid kroone. Sadama hinnangul võiks Tallinna kui sihtkoha vastu huvi tõsta Skone bastionile kavandatav tivoli.

Esmaspäeval viis Edelaraudtee AS säästva arengu ja planeerimise ametisse (SAPA) ehitusloa taotluse ? tahetakse rekonstrueerida Balti jaam ning ehitada sinna kõrvale seitsmekorruseline Vaksali hotell.

Postimees:

Eestis tegutsevad Põhjamaade suured metsanduskontsernid on kahtlustatavad laiaulatuslikes puidu kokkuostuhinda ja paberiturgu puudutavates hinnakokkulepetes, mis võivad olla seotud ka Eestiga.

Kasiinopidajate hinnangul tooks hasartmängumaksu tõstmine endaga kaasa põrandaaluste mängupõrgute tekke, millega Eesti korrakaitsjad ei ole siiani kokku puutunud.

Eurovalimiste suursoosikuks tõusis sotsiaaldemokraat Toomas Hendrik Ilves, keda toetab 16 protsenti valimisõiguslikest ja kelle häältega saaks europarlamenti veel üks tema erakonnakaaslane, näitab arvamusuuring.

Riigikogu õiguskomisjoni aseesimees Olev Laanjärv pooldab riigisaladuse seaduse muutmist nii, et riigi juhtkonda kuuluvad inimesed saaksid võtta endale poliitilise vastutuse ja tunnistada salajase teabe avalikuks.

Pärnu Postimees:

Et lennukid ei peaks enam Kihnu saarel maanduma karjamaa-sarnasele rohusele väljakule, mis suurvete aegu muutub kasutuks, vaid saaks kaks asfaldist maandumisrada, kulub värske analüüsi järgi 29 miljonit krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing