Peeter Raidla • 28. mai 2004 kell 11:08

Tulude e-deklareerijate osakaal suurim Sakus ja Viimsis

Maksu- ja tolliameti andmeil kasutasid tulude elektroonilise deklareerisimise võimalust sel aastal enim Saku ja Viimsi elanikud - 83%.

Kogu Eesti arvestuses kujunes e-deklaratsioonide hulgaks deklaratsioonide koguarvust 60 protsenti, mis võrreldes eelmise aastaga on pea kaks korda enam. Aktiivsed e- kanalite kasutajad olid ka Kose, Kõue, Saue ja Harku valla ning Saue, Keila ja Paldiski linna elanikud, kus läbi e-maksuameti esitatud tuludeklaratsioonide protsent jäi 80 - 82 vahele.

Maakondadest kasutati võimalust deklaratsioon elektrooniliselt täita enam Tartumaal, kus läbi e- kanalite esitati 72 protsenti deklaratsioonidest. Tallinnas ja Tartus oli e- deklaratsioonide esitamise protsendid vastavalt 65 ja 73.Kõige vähem kasutati e-maksuametit Narva linnas ja Alajõe, Meremäe, Mustjala, Kihnu ja Toru vallas, kus e - deklaratsioonide protsent ei ületanud 35 protsenti esitatud deklaratsioonidest.

Hetkel kuum