Veebifirmad ADM Interactive ja Mikare Baltic ühinesid

31. mai 2004, 09:46

Veebifirmad ADM Interactive ja Mikare Baltic ühinesid, teatasid ettevõtted.

Alates homsest jätkab Mikare Balticu interaktiivse meedia tootmise ja arenduse meeskond tööd ADM Interactive kaubamärgi all.

ADM Interactive on veebipõhiseid infosüsteeme loov agentuur, mis on Eestis esindatud juba alates 1997. aastast. ADM Interactive kuulub interneti- ja mobiilsidelahendusi pakkuvate Eesti kapitalil põhinevate ettevõtete konsortsiumisse ADM Grupp.

Mikare Baltic on loodud 1998. aastal, ettevõtte peamisteks tegevusaladeks olid veebipõhiste valmistoodete müük ja arendus. Edaspidi jätkatakse Mikare veebitoodete müüki ADM Interactive kaubamärgi all. Mikare Balticu teised ärisuunad (veebihosting, interneti püsiühenduse pakkumine) jätkavad Mikare Baltic OÜ nime all.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing