AS Minu Vara uueks juhatuse esimeheks sai Jüri Teemant

01. juuni 2004, 16:29

ASis Minu Vara lõppes mullu juulis alustatud saneerimine ning ettevõtte juhiks sai Monika Salu asemel alates 1. juunist Jüri Teemant.

Minu Vara teatel juhtis Monika Salu seni nii ASi Minu Vara kui kogu kontserni. Nüüdsest jätkab Salu ASi Minu Vara nõukogu esimehena.

Jüri Teemant on töötanud varem AS EMT juhatuse liikme ja turundusdirektorina. 'Minu olulisemaks eesmärgiks on Minu Vara teenuste arendamine ja töömahtude kasvatamine, et tagada ettevõtte pikaajaline jätkusuutlikkus, kasumlikkus ja parim klienditeenindus,? ütles Teemant.

Monika Salu jätkab tööd kontserni 'Minu Vara' emaettevõtte OÜ ESS Haldus juhatajana. AS Minu Vara on kontserni ?Minu Vara? tütarettevõte, mis tegutseb Tallinnas ja Harjumaal ettevõtlusega seotud kinnisvara halduse, hoolduse, puhastuse ja remondi valdkonnas.

Kontsern ?Minu Vara? koosneb 7 ettevõttest ? OÜ ESS Haldus (emaettevõte) ja 6 tütarettevõtet: AS Minu Vara, OÜ Elamu Haldus, AS Minu Vara Ida, AS Minu Vara Lääne, OÜ Majatek, ESS Puhastustööde AS.

Alates aprillist viidi ASist Minu Vara eraldi, osaühingusse OÜ Elamu Haldus ühisuste halduse ja hooldusega tegelev ettevõte. AS Minu Vara on spetsialiseerunud ettevõtlusega hõivatud kinnisvara haldusele ja hooldusele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing