Kursside fikseerimine muutus

Rivo Sarapik 15. juuni 2004, 00:00

Seoses Eesti Panga otsusega fikseerida alates 3. maist 2004 krooni päevakursid kuue tüvenumbri ulatuses senise seitsme asemel on ka tollideklaratsioonide töötlemise süsteemis ASYCUDA ja Eesti tollitariifistiku elektroonses päringusüsteemis ETT avaldatud valuutakursid kuue tüvenumbriga.

Hoolimata sellest, et Eesti Pank on alates 3. maist fikseerinud kuue tüvenumbriga valuutakursse, kehtisid tollis maikuu jooksul enne 3. maid avaldatud valuutakursid. Seega jäi enamik tollis kasutatavatest valuutakurssidest maikuu jooksul seitsme tüvenumbriga (k.a 1 euro = 15,64664 EEK).

Alates 1. juunist 2004 tollis kehtima hakanud valuutakursid fikseeritakse kuue tüvenumbriga.

Vaata lisaks:valuutakursid tollivormistusel

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:32

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing