Ratsapiknik - uudne vaba aja veetmise võimalus

Luulea Lääne 02. juuli 2004, 00:00

Veskimetsa Ratsakeskus pole turismitalu, vaid eelkõige spordi- ja sportliku meelelahutuse keskus. Piknikulistel on võimalus eelnevalt paika panna just neile sobiv päevakava, üldjoontes tähendab see näiteid tipptasemel ratsaspordi erinevatelt aladelt, ratsutamisõpetust väga headel õppehobustel ja Eesti ühe parima treeneri juhendamisel ning hobuste põneva maailma avastamist.

Vabas õhus saab suupistete või vajadusel ka korraliku pidulaua kõrvalt nautida koolisõidu graatsilisi ja takistussõidu jõulisi stiilinäiteid, ponikadrilli, milles osaleb kuni 12 hobust, samuti antakse ülevaade Eestist enamlevinud hobutõugudest väikseimast suuremani ja mustast valgeni. Ka käiakse hobustel tallis külas ning muidugi saab igaüks ratsutada just sellises mahus, nagu endale paras tundub ning kõike seda oma ala spetsialistide jutuvestmise ja juhendamise saatel.

Avapiknikul osalenud külaliste sõnul said pea kõik neist kaasa midagi emotsionaalselt uut, tekitas selle tunde siis üks imetilluke poni, tippsportlaste poolt esitatud etteasted, kus koolisõidu hobune tantsiskledes piruette tegi ja takistussõitja maailmameistrivõistluste kõrguseid tõkkeid ületas või oli see hoopis see, et viimaks ometi sai istuda seni võibolla liiga suure ja tugevana tundunud hobuse selga ja esimest korda elus ei tundunudki ratsutamine enam nii kauge ja keerulise hobina.

Veskimetsa Ratsabaas asub Tallinna Loomaaia kõrval, baasi territooriumil on ka head parkimisvõimalused.

Lisainfo: www.veskimetsa.ee

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:25

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing