Henkel andis käibehoiatuse

Romet Kreek 07. juuli 2004, 00:00

Firma teatas, et valuutakursi mõjudega arvestav ja Dial Corpi ülevõtmist mittearvestav käive kasvab sel aastal kaks protsenti, võrreldes varasema 3-4 protsendise kasvuprognoosiga. Firma ootab jätkuvalt, et tegevuskasum kasvab arvestades Diali ostu mõjuga kümme protsenti.

Henkeli müügist andis mullu Saksamaa 20 protsenti. Firma laiendab tegevust USAs, kus kasv on kiirem. Henkel ostis Diali 2,9 mld dollari eest. Henkel jättis Diali selle aasta käibekasvu prognoosi muutmata neljale protsendile.

Firma teatas, et on juba alanud kulude kärpimist ja kulutab rohkem raha brändidele ja turgudele tõstmaks konkurentivõimet. Tänu Diali omandamisele kasvab USA käibe osa 12 protsendilt 22 protsendile firma kogukäibest.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing