K-Arvutisalong alustab fotoäriga

07. juuli 2004, 12:42

Alates homsest hakkab Eesti suurim eratarbijaile orienteeritud arvutifirma K-Arvutisalong pakkuma ka fototeenuseid, teatas ettevõte.

Filmi ilmutamine hakkab K-Arvutisalongis maksma 15 krooni, nii fotod filmilt kui ka elektroonselt andmekandjalt maksavad 1.50.

K-Arvutisalongi direktor Peeter Kargu ütles, et loodab soodsate hindadega meelitada inimesi sama palju pildistama kui seda tehti nõukogude ajal. 'Meie sooviks on fototurgu kasvatada, mitte kelleltki turgu üle võtta,' lisas Kargu.

K-Arvutisalong kasutab fotolaboriks AGFA uue põlvkonna professionaalset digilabor DIGILAB 1, mis kuulub maailma tipptehnoloogia hulka ja mille töövõimsus on 900 pilti tunnis. Peale filmide ja piltide ilmutamise võimaldab digilabor ka filmipilte CD-le kopeerida.

K-Arvutisalongi esindusi on hetkel kokku üle Eesti 18, neist 11 asuvad Tallinnas, 4 Tartus, ülejäänud Viljandis, Pärnus ja Jõhvis. Juuli keskel lisandub esindus Narvas.

1996. aastal loodud K-Arvutisalong tegutseb Eesti erakapitalil ja annab tööd 111-le inimesele. K-Arvutisalongi 2003. aasta käive oli 146 miljonit krooni, selleks aastaks prognoosib ettevõte 67protsendilist käibe kasvu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing