Laevaliikluses pole uudised läbi

Meelis Mandel 09. juuli 2004, 00:00

Eile tuli teade, et Helsingi ja Tallinna vahel kolme alusega seilav Lindaliin müüb oma uhkuse, Linda Expressi Hiinasse ?anghaisse, kus see hakkab hoopis sealseid turiste vedama. Omanik Enn Rohula ütles, et tal oli müügiga kiire olnud.

Raskes seisus on ka miljardeid kroone uute laevade ja liinide alla matnud Tallink, kes pidi oma silmatera, Romantika, regulaarreisidelt ära tooma. Lisaks koormab Tallinki kurb Peterburi liini statistika. Abiks palgati Eckerö Line`i juht.

Eesti liitumise järel Euroopa Liiduga oodati reisilaevade pardale rahvamasse. Aga massid jäid saabumata. Reisijate arv hoopis langes pärast 1. maid ja konkurents läks tihedamaks.

Seega pole uudiste saabumise aeg laevaliikluses veel läbi. Kuhu välk järgmisena sisse lööb, ei tea. Aga seda võib ennustada, et reisijatele tähendavad kõik uudised langevaid piletihindu ja uusi sooduspakkumisi.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing