Ei saa pealinna alkoholipoliitikast sotti

Mati Feldmann 12. juuli 2004, 00:00

Eelmisel nädalal keelati Tallinnas öine alkoholimüük, aga samal ajal peeti avalikku joomapidu Õllesummerit. Vaevalt et seal kell 23 alkoholimüük lõppes. Kindlasti olid üritusel erandlikud load olemas, aga ikkagi ? järjekindlust pealinna alkoholipoliitikal küll pole. Vastasel juhul peaksid sellelaadsed avalikud üritused tund enne keskööd lõppema.

SL Õhtulehe korraldatud eksperimendis polnud probleemi ka alaealistel õlle ning siidri kättesaamisega. Kes keelas ka kaasa osta, et jalgsi koduteed linna poole lühendada. Seega hakkab linn oma võimu näidates pedantselt poepinna ruutmeetreid üle mõõtma, aga lauluväljaku massidest ikka jõud üle ei käi. Keldripoekese riiulil ja festivali õlletonnidel on selgelt kanguse vahe.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:35
    Otsi:

    Ava täpsem otsing