Seesam Elukindlustus kogus esimesel poolaastal 37,2 miljonit krooni kindlustusmakseid

20. juuli 2004, 12:23

Seesam Elukindlustus kogus I poolaastal 37,2 miljonit krooni kindlustusmakseid, mis on mullusega võrreldes 1,7 miljonit krooni rohkem.

Juunis kogus selts 6,3 miljonit krooni kindlustusmakseid.
Kindlustusliikide lõikes laekus esimesel poolaastal enim makseid pensionikindlustuse lepingutelt - 25,9 miljonit krooni. Kogumiskindlustuse lepingutelt laekus 9,3 miljonit krooni ja elukindlustuse lepingutelt 2,0 miljon krooni.

Esimesel poolaastal sõlmis Seesam Elukindlustus ligikaudu 1200 uut laste- ja pensionikindlustuse lepingut. Juunis sõlmis selts 270 kogumislepingut, mis on üle nelja korra rohkem võrreldes eelmise aasta sama perioodiga.
Esimesel poolaastal kasvasid Seesam Elukindlustuse klientide reservid 28,9 miljoni krooni võrra. Reservide kogumaht ületas esimese kvartali lõpuks 285,0 miljonit krooni.

Hüvitisi väljastas selts esimesel poolaastal 4,8 miljonit krooni, sellest 0,8 miljonit krooni juunis. Hüvitistest maksti 2,1 miljonit krooni kindlustusperioodi lõpptähtaja saabumisel ja 0,7 miljonit krooni kindlustusjuhtumite eest.

Seesam Elukindlustuse esimese poolaasta konsolideeritud auditeerimata kasum kujunes 5,8 miljoni krooni suuruseks. Seltsi konsolideeritud bilansimaht oli esimese poolaasta lõpu seisuga 356,7 miljonit krooni.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing