Eesti Põlevkivi pürgib juhtima viis inimest

ÄP 26. juuli 2004, 00:00

Personaliotsingufirma Ariko Reserv esitas reedel Eesti Põlevkivi nõukogule viis kandidaati ettevõtte juhi kohale, kirjutas Äripäev viis aastat tagasi.

Eesti Põlevkivi juhatuse esimehe kohale kandideerivad Alexela Oili tegevdirektor Heiti Hääl, endine Hoiupanga juhatuse aseesimees ja peadirektor Mati Jostov, Silmeti endine juht Neeme Jõgi, Estonia kaevanduse peadirektor Enn Loko ja keemiatehase Velsicol Eesti tootmis- ja hooldusdirektor Jaanus Purga.

Eesti Põlevkivi nõukogu esimehe Meelis Virkebau sõnul peab tulevasel juhil olema suurettevõtte juhtimise kogemus. "Oluline on, et juht suudaks niivõrd suurt ettevõtet haarata ja näha paari sammu ette," ütles Virkebau.

Hetkeseis: Praegu juhib Eesti Põlevkivi Mati Jostov, kes võitis viis aastat tagasi toimunud konkursi. Jostov kandideeris möödunud aastal ka Keskerakonna nimekirjas Riigikogusse ning osutus valituks, aga loobus kohast parlamendis.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing