Juhindume koraanist?

Mati Feldmann 04. august 2004, 00:00

Koraan kui põhiseadus ei luba laenu pealt teenida, st intressi võtta - ja jutul lõpp. Elamispinna pealt üüri näol teenimine näib olevat vastuolus Eesti põhiseadusega, sest president jättis ühe seaduse taas välja kuulutamata? Nn sundüürnikud on elanud tervelt 13 aastat nagu kuninga kassid: pole vaja tasuda eluasemelaenu makseid ega intresse, piirüür jääb ?turuüürile? kordades alla; ka eras-tatud korterite omanikud maksavad elamu haldajale (nt ühistule) remondiraha, mis on võrreldav üüriga. Aga eks aeg-ajalt plakatitega lehvitamine ole samuti raske töö.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:38
    Otsi:

    Ava täpsem otsing