Hermese kannul näitlejad toovad etenduse rahvani augusti keskel

Inno Tähismaa 05. august 2004, 09:25

Motomuusikali Hermese kannul näitlejad toovad etenduse rahvani augusti keskel kokku neljal korral.

Truppi esindav näitleja Marika Korolev ütles pressiteate vahendusel, et juulis ärajäänud etenduste toimumiskohad ja ajad on järgmised: 13. augustil kl 20.00 Rapla lauluväljakul, 14. augustil kl 17.00 Paide vallimäel, 15. augustil kl 19.00 Rakvere lossihoovis ja 22. augustil Võru-Kubija lauluväljakul.

'Nüüd võib etenduse ärajäämist põhjustada vaid piisavalt tugev maavärin,' ütles Korolev. 'Kogu trupp on etenduste toimumise nimel palju vaeva näinud ja usume, et etendused pakuvad publikule toredat meelelahutust.'

Pileti hind hakkab olema 100 krooni ja pensionäridele 50 krooni. Piletite müük toimub kohapeal.

Motomuusikali Hermese kannul muusika autorid on Boris Kõrver ja Leo Normet, libreto on Dagmar Normeti sulest. 1946. aastal kirjutatud muusikali lavaletoomine tollal keelati, hiljem vändati aga muusikali ainetel film Vallatud kurvid. Käesoleval aastal Ivo Eensalu käe all valminud muusikal on originaalkäsikirja esmalavastus.

Hermese kannul etendused jäid juulis ära pärast seda, kui produtsent Even Tudeberg pärast ebaõnnestunud piletimüüki Tallinnas projekti vedamisest loobus. Sellega seoses jäid ära planeeritud etendused väljaspool Tallinna. Hermese kannul näitlejad ei jätnud jonni ja otsustasid ärajäänud etendused ise rahvani viia.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing