Tsahkna tegutseb valijate huvides

Aivar Hundimägi 12. august 2004, 00:00

Kaks Tallinna abilinnapead Toomas Vitsut ja Anders Tsahkna pidasid Tallinna linnavalitsuse pressikonverentsil maha sõnasõja Tallinna Diagnostikakeskuse (TDK) müügi üle.

Kuna Tsahkna ei kuulu keskuse omanike ringi, siis on Vitsutil raske mõista, miks Tsahkna ei taha TDK müügiks teha avalikku konkurssi. Vitsut viitas, et keskuse aktsiate ostjad on Tsahkna head tuttavad. Aga Tsahkna ei ole ametisse pandud ostja huve esindama. Tema peaks ikkagi linna huve esindama ning tegema kõik, et saada aktsiate eest võimalikult kõrget hinda. Üks seletus Tsahkna käitumisel muidugi on. Nimelt võivad diagnostikakeskuse aktsiad ostnud perekond Ottis ja Raudsepp olla Tsahkna valijad. Poliitiku kohus on valijate huve esindada. Kuna Koonderakonna ajal läksid valijatele kesklinna korterid, siis nüüd on jäänud jagada linna meditsiiniasutused.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing