EPL: Abilinnapea Vitsut püüab raviasutuse müüki suunata

18. august 2004, 08:00

Skandaaliga müüdud Tallinna diagnostikakeskusele uue ostupakkumise teinud firmadest üks on kaudsete tunnuste põhjal seotud abilinnapea Toomas Vitsutiga.

Uued pakkumised on teinud OÜ Solaron Trade ja peamiselt kütusemüüjana tuntud AS Letofin. Viimane on teinud 16,9 miljoni kroonise hinnapakkumise 66,3 protsendi Tallinna diagnostikakeskuse (TDK) aktsiate ostuks, kirjutab Eesti Päevaleht.

?On selge, et AS Letofin on seotud abilinnapea Vitsutiga,? ütles reformierakondlasest abilinnapea Anders Tsahkna. ?See on seotud osapool ja asi kisub juba täiesti naeruväärseks.?

Keskerakondlane Vitsut on seotust kategooriliselt eitanud.

ASi Letofin juhatuse liige on Leonid Eivin, kes on ka OÜ Jõgeva Vili juhatuse liige. Viljafirma teine juhatuse liige on abilinnapea Vitsuti vend Lauri Vitsut. Äriregistri andmetel on OÜga Jõgeva Vili seotud AS Letofin ja OÜ Majanduskaitse Büroo. Viimase omanikud on Lauri ja Toomas Vitsut. ASi Letofin nõukogu liige on Mark Eivin.

Eile õhtul keeldus Vitsut kommentaare andmast, paludes küsimused kirjalikult saata. Kui Eesti Päevaleht lubas seda teha, väitis Vitsut, et tal pole sel päeval enam aega vastata. Seepärast saame vahendada tema esmaspäeval TV3-le antud kommentaare. Küsimusele, kas Mark ja Leonid Eivin on Vitsuti tuttavad, vastas ta eitavalt. Küsimusele, kas ta neid ka ei tunne, vastas Vitsut, et ?võib olla olen kunagi nendega kokku puutunud, aga mul on palju teretuttavaid?.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing