Kuus advokaati asutavad äriõigusele sihitud büroo

ÄP 30. august 2004, 00:00

Ilmar Strausi sõnul lahkuvad advokaadid kokkuleppel Aivar Pilve ja Leon Glikmaniga, loodav advokaadibüroo keskendub äriõiguse valdkondadele.

?Enamik meie partneritest on saanud magistrikraadi mõnes USA või Euroopa ülikoolis, mistõttu soovime klientidele pakkuda erialaselt kõrgelt spetsialiseeritud teenuseid. Põhirõhk loodava advokaadibüroo tegevuses suunatakse klientide nõustamisele maksu- ja tolliõiguse-, intellektuaalse omandi ja IT õiguse valdkonnas, samuti projektide finantseerimisalasele nõustamisele Euroopa Liidu struktuurifondidest ning kapitaliturgudelt,? rääkis Straus.

Tema sõnul loob Euroopa Liiduga liitumine ka täiendavat nõudlust õigusteeninduse järele väljaspool Eestit: ?Õiguskeskkond on muutunud keerulisemaks ning sellega seoses on kasvanud klientide ootused teenuste spetsiifika suhtes.?

Advokaadibüroo Straus & Partnerid asutasid lisaks Ilmar Strausile, advokaadid Paavo Paas, Marko Tiiman, Anu Uritam, Eero Viigimäe ja Priit Lätt.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing