Kahe näoga aktsiaomanik Ottis

Aivar Hundimägi 02. september 2004, 00:00

Tallinna diagnostikakeskuse aktsiad ostnud ettevõtja Janek Ottise käitumine on imelik. Kui ajakirjanik esitab Ottisele konkreetse küsimuse, siis keeldub ta kommentaaridest. Mõne aja möödudes on ta aga valmis teemast põhjalikult rääkima. Näiteks ei olnud Ottis teisipäeval nõus selgitama, mida saab teha 6 miljoni krooni eest ostetud seadmega. Päev hiljem tegi ta aga pressiteate, milles põhjalikult seadme otstarvet selgitas.

Minu soovitus oleks, et Ottis hakkab kasutama hea avalikkussuhete spetsialisti abi. Las pressiesindaja võtab vastu ajakirjanikelt Ottisele adresseeritud küsimused ja edastab need kohe sellele inimesele, kes Ottise selja taga seisab ning tal vastuseid ja pressiteateid aitab välja mõelda.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing