Eesti Konverentsikeskus: MicroLink tegi kõige õigema otsuse

15. september 2004, 12:46

Eesti Konverentsikeskus valis konkursi Õige Otsus 2003 võitjaks MicroLinki otsuse viia börsile SAF Tehnika ja müüa Delfi portaal.

Õige Otsuse konkurss viiakse läbi eesmärgiga ajendada tippjuhte oma otsuseid analüüsima ja arendama. Konkursil osalesid 20 Eesti tippjuhi 2003. aastal langetatud otsused, teatasid konverentsikeskus ja MikroLink ühiselt.

Võidu toonud õige otsuse esitas konkursile MicroLinki endine juht Allan Martinson. Otsuse tulemusena teenis MicroLink 2003/2004 finantsaastal Balti IT tööstuse ajaloo ja ML ajaloo suurima, ligi 350 miljoni kroonise kasumi.

'SAF Tehnika ja Delfi olid mõlemad n-ö startupid, mis ehitati nelja aasta jooksul üles ning mis suutsid saavutada oma valdkondades olulised positsioonid,' kommenteeris Martinson. 'See peaks olema innustav näide ka teistele ettevõtjatele, et edukad tehnoloogiaettevõtted on ka Baltikumis võimalikud.'

MicroLink pakub IT operatsioonide halduse ja arenduse alaseid teenuseid. MicroLinki ettevõteteks on Eestis MicroLink Eesti, Lätis MicroLink Latvia ja Baltijas Datoru Akademija, Leedus MicroLink Data, Fortech IT ja MicroLink Netcoms ja Valgevenes MicroLink Sistemi.

Eelmisel aastal võitis otsusekonkursi Mati Jostov Eesti Põlevkivist, üle-eelmisel Monika Salu, kes juhtis parasjagu Eesti Lotot.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing