EPL: Soodsaid hindu otsivad netis tuhanded inimesed

21. september 2004, 07:53

Tallinna Ettevõtlusinkubaatori ruumes tegutseva hinnainfo portaali Hinnaweb.ee külastab päevas üle paari tuhande inimese.

Hinnawebi juhi Margus Talve sõnul tehakse nende portaalis kuu jooksul üle viiekümne tuhande otsingu kaupade ja teenuste kohta, kirjutab Eesti Päevaleht.

Tema sõnu kinnitab ka hiljuti Hinnawebi vahendusel digitaalsete fotoaparaatide hindu võrrelnud ja soodsaima pakkumise leidnud Urmas Müür. ?Valik on poodides suur ja ka poode on nii palju, et neid kõiki ei suuda läbi käia. Pealegi, probleemiks on see, et igaüks kiidab oma kaupa ja asjatundmatu inimesena on neutraalset ülevaadet raske saada,? räägib Müür ja lisab, et just see sundis teda kasutama Hinnawebi hinnapäringut, mis tähendab, et klient saab oma küsimustele vastused e-kirja või sms-i teel.

Kõige enam toimub otsinguid just fotograafia ja arvutite valdkonnas, kuid Talve sõnul on populaarsed ka reisimine ja majutus. Erinevalt Hinnavaatlus.ee?st, mis pakub hinnainfot vaid IT-valdkonnas, leiab Hinnawebist infot majutusest ja arvutitest kuni ilusalongideni.

Hinnaweb.ee partneriteks on üle poole tuhande firma, mis pakuvad oma hinna ja kontaktinfot. Oktoobri teisel poolel avatakse tehniliselt arendatum portaal, milles leiab hinnainfot juba viiekümne tuhande kauba ja teenuse kohta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing