Saartevahelise liini uus operaator eiras Hiiu maavalitsust

21. september 2004, 10:29

Saaremaa ja Hiiumaa vahelise laevaliini sügisgraafik avalikustati Hiiu maavalitsuse kooskõlastuseta, kirjutas Saarlane.

Alates oktoobrist Sõru-Triigi laevaliini teenindava laevafirma Tiandra Shipping Limited esindaja Tiit Laja kooskõlastas enda sõnul laevaliini sügisgraafiku Hiiumaa Omavalitsuste Liiduga (HOL) ja saare ettevõtjaid ühendava Tootjate Ühendusega, kuid jättis maavalitsuse kirjaliku kooskõlastuse ära ootamata.

Vaidlus käib lõunaste laevareiside üle ja laevafirma huvi on jätta need lisareisideks. Hiiu Maavalitsuse ja Tootjate Ühenduse ametlik seisukoht öeldi välja reedel ? kuus põhireisi igal tööpäeval nagu on kirjas ka riigihanke pakkumiskutses.
Eelmisel nädalal kirjutas Hiiu Leht, et Hiiu maavalitsus ja Küprosel registreeritud laevafirma Tiandra Shipping Ltd esindaja Tiit Laja räägivad läbi Sõru-Triigi parvlaevade sügisgraafiku suhtes.

Majandusarengu osakond pidi maavalitsuse seisukoha vormistama 16.septembriks, kuid juba 15.septembri õhtul avalikustas Tiit Laja saartevahelise laevaliini graafiku. ?Läksime natuke teist teed, alustasime kooskõlastusi HOL-i ja Tootjate Ühendusega, ja keda see maavalitsus ikka esindab kui mitte oma rahvast,? ei leidnud Laja, et midagi oleks valesti tehtud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing