Ülevaade tänastest ajalehtedest

21. september 2004, 08:47

Eesti Päevaleht:

Lähedaste muldasängitamine muutub kallimaks, kui riigikogu toetab ministeeriumide, omavalitsuste ja luteri kiriku ühisettepanekut seada sisse hauaplatsi kasutamise tasu.

Põllumajandusminister Ester Tuiksoo tunnistuse kohaselt tuleb Eestil ilmselt maksta lubatust enam varutud suhkru eest Euroopa Liidule kas 2005. või 2006. aastal hiigelsuurt trahvi.

Saaremaa Laevakompanii (SLK) leping saarte liinidel lõpeb 10 päeva pärast. Kui firma selleks ajaks riigiga lepingu pikendamise osas kokkuleppele ei jõua, hakkavad parvlaevad sõitma kommertshindade alusel. See tähendab hinnatõusu.

Tallinna Olümpiapurjespordikeskuse ASi juhatuse esimehe Ahto Altjõe sõnul loodab ettevõte alustada Pirita randa elamute ning hotelli laienduse ja veekeskuse rajamist järgmisel aastal, kokku läheb kogu projekt maksma umbes miljard krooni.

Postimees:

Tallinna linnavalitsus tahab homme heaks kiita vee ja kanalisatsiooni hinna ligi 16-protsendilise tõusu alates jaanuarist, mis keskmises majapidamises tähendab igakuise veearve suurenemist 26 krooni võrra.

Eesti Energia võib järgmisel aastal Euroopa Liidus käivituval kasvuhoonegaasidega kaupleval heitmebörsil teenida sadu miljoneid kroone aastas, mis toob raha riigieelarvesse ja aeglustab elektrihinna tõusu.

Siiani peamiselt põllumeestele suunatud Euroopa Liidu abirahast on järjest suuremat tükki loota ka teistele maaettevõtjatele, sest ühendus suurendab oma tähelepanu maaelu terviklikule arengule.

Turu-uuringute firma Saar Poll küsitluse järgi kahanes eestlaste usaldus Riigikogu, valitsuse ja peaministri vastu Lihula sündmuste mõjul tugevalt.

Pärnu Postimees:

Grupiviisilise kelmusega Hansaliisingule 14 011 784 krooni kahju tekitamises süüdistatavad Enn Jänes, Tõnis Laud ja Jaan Nagel ning ametiseisundi kuritarvitamises süüdistatav Meelis Rosenstein ei andnud eile prokuröri lihtmenetluse ettepanekule vastust, vaid võtsid mõtlemisaega.

Sakala:

Lõuna politseiprefektuuri majanduskuritegude talituse töötajad korraldasid läinud neljapäeval Viljandis Männimäel ühes korteris läbiotsimise, mille käigus nad avastasid seitsme telekanali ebaseadusliku edastamise.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing