Börsikommentaar: Turvavööde tootmise ületoomine suurendab Norma stabiilsust

27. september 2004, 10:06

Norma suuromaniku Autolivi otsus tuua kogu turvavööde tootmine siia tähendab eelkõige stabiilsuse suurenemist ja sõltuvuse vähenemist Venemaast.

Kui Norma <GR#US.NORMA> tollased suuromanikud eesotsas Jüri Käoga loobusid Peep Aaviksoo teenetest põhjendusega, et viimane vaatas liiga palju lääne suunas ja jättis unarusse suhted Venemaaga, tekkisid lootused suurematele marginaalidele, kuid oli ka selge et riskid ettevõtte jaoks suurenesid. Nii ka läks, Norma majandustulemused ei vastanud ootustele ning uudised töötajate palgata puhkusele saatmisest muutusid tavapärasteks.

Takkajärele tark olles oli Aaviksoo püüdlused õigustatud, küsimus vaid selles kas ka õigeaegsed. Ehkki tormilist kasumi kasvu oodata ei ole, võib uskuda, et Norma aktsia muutub investoritele mõnevõrra aktraktiivsemaks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing