Peeter Raidla • 7. oktoober 2004 kell 8:32

Valitsus nimetas Raamatupidamise Toimkonna liikmed

Valitsuse nimetas oma tänase korraldusega Raamatupidamise Toimkonna liikmed.

Korralduse kohaselt saavad toimkonna liikmeteks PricewaterhouseCoopers ASi, KPMG Estonia ASi, Eesti Raamatupidajate Kogu, finantsinspektsiooni, rahandusministeeriumi, Ernst Young Baltic ASi ja ELKE Grupi ASi esindajad.

Valitsus moodustab Raamatupidamise Toimkonna, mille ülesandeks on välja anda raamatupidamise seadust selgitavaid ja täpsustavaid raamatupidamisalaseid juhendeid ning suunata raamatupidamisalast tegevust. Toimkond on sõltumatu komisjon, mille töökord on kinnitatud valitsuse 28.01.2003 a määrusega. Toimkonda teenindab rahandusministeerium.

Toimkonna esimehele ja liikmetele makstava tasu suurus ja maksmise kord on kehtestatud rahandusministri 12. veebruari 2003. a määrusega. Toimkonna nimetab valitsus rahandusministri ettepanekul seitsmeliikmelisena kolmeks aastaks raamatupidamise spetsialistidest, selle ala teadlastest ja praktikutest.

Hetkel kuum