Bravocomi võrku helistamise hind sama mis Radiolinja võrku

19. oktoober 2004, 16:39

EMT ja Elioni hinnad Bravocom võrku helistades jäävad samaks, mis Radiolinja võrku helistamisel. Tele 2 pole veel otsust langetanud.

?Kuna Bravocom kasutab Radiolinja võrku, pole meil põhjust teisi hindu kehtestada ja sinna saab meie klient helistada sama hinnaga nagu Radiolinja või Tele2 võrku,? sõnas EMT avalike suhete juht Kaja Pino.
Kõneminut välisvõrku maksab sõltuvalt paketist 1.58-4.00 krooni.

Elion Ettevõtted As kinnitas samuti, et hinnamuutust ei plaanita kuna Bravocomi numbrid asuvad Radiolinja võrgus ja neid tasustatakse nagu teisigi kõnesid Radiolinja võrku, so. 3,90 krooni minut Kodupaketi ja Äripaketi kliendile ning 2,90 krooni Plusspaketi kliendile.

Tele 2 turundusjuht Kristjan Seema sõnul pole veel otsustatud, kui palju hakkab maksma kõne Bravocomi võrku. ?Arutasime seda aga veel on täpsustamata kas nad tahavad meiega otselepingut või hakkab neid vahendama Radjolinja,? ütles Seema.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing