• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Must valgeks

  Juba teist korda käesoleval aastal saab kiidusõnu briti souli värskeim täht Joss Stone.
  Kindlasti on 17 aastat vanus, mis muusika küpsusega kokku ei sobi. Debüüt ?The Soul Sessions? koosnes cover-versioonidest ja taustamuusikud olid legendid 60?70ndatest ehk siis inimesed, kes ka originaalidele lähedal seisid. Vana kooli soul, valge inglise koolitüdruk ja ameerika tootjad ? kummaline, aga hästi töötav segu.
  Janis Joplin ja Aretha Franklin võiksid uhkust tunda. Uued palad on juba valdavalt Jossi enda kaasautorlusega, aga erakordselt rariteetne on Motowni legendi Lamont Dozier? panus. Siiski on võimatu kellegi osalust eraldi välja tõsta või lemmiklugu esile tuua. Nagu tütarlapse debüüt, on ka ?Mind, Body & Soul? ülistiilselt teostatud ja meeleoludki üldjoontes samad. Vahe lihtsalt selles, et laulud on liiga uued, et neid klassikaks kuulutada. Esimese plaadi tase on peaaegu saavutatud ja n-ö järje kohta ülihea saavutus. Suurepärane saavutus eas, mil õige karjäär alles hoogu võtma hakkab.
  Joss Stone on aasta parim uus naishääl ja mitte ainult värvi kategoorias. Mõne aasta pärast on ta juba Anastacia kaliibri täht ja teil on juba praegu võimalus järgmist suurt asja mitte maha magada.
  Autor: Lennart Beat
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
NFT – kuum plokiahela trend – saab oma ETFi
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Madis Toomsalu võimalikust kriisist kinnisvaras: juba tasub karta
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.