• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Braavo!Braavo!

  Tagasitulekust kui sellisest võib täitsa rääkida, kuigi samanimeline punt pole tegelikult kunagi päris laiali olnudki.
  Originaalkoosseis pärast 19aastast pausi omab juba uudiseväärtust. Arcadia, Power Station ja erinevad Duran Durani nimelised koosseisud on küll olnud eksootilised, kuid uus album näitab, millest me tegelikult vahepeal ilma olime. Videod olid muidugi olulised, aga ainult neile iseloomulik fankisegune poprokk on siiani kordumatu saavutus.
  ?Astronaut? käivitub võimsalt singliga (?Reach Up For The Sunrise?) ja klassikalist 80ndate lähedast taset jätkub nõrgemast repertuaarist rohkem. Simon Le Bon laulab nagu muiste ja üldse on ansambli essents täielikult säilitatud ning see on üllatav. Nüüdisaegsed muusikavoolud on jäetud puudutamata ja mulle kui vanale suurele fännile selline lähenemine sobib. Jäägu muusikaline progress uue põlvkonna ülesandeks.
  Duran Duran on meelelahutus ning kui suudate nende viimast saavutust samalt positsioonilt hinnata, olete ühe korraliku CD võrra rikkam. Nemad ennast igatahes tõsiselt ei võta.
  Lõbutsege hästi, endised uusromantikud!
  Vaata lisaks: www.duranduran.com
  Autor: Lennart Beat
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andrus Tamm: Narvas aitaksid luua töökohti ainult heanaaberlikud suhted
Ühe konsultatsioonifirma hinnangul tõi Nord Stream 2 projekt Soome ligikaudu 600 töökohta ja 413 miljoni euro jagu majanduslikku kasu. Kas te kujutate ette, kuidas oleks Ida-Virumaale ja Eestile tervikuna mõjunud selline rahasüst, küsib Keskerakonna Narva nimekirjas kandideeriv Andrus Tamm vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ühe konsultatsioonifirma hinnangul tõi Nord Stream 2 projekt Soome ligikaudu 600 töökohta ja 413 miljoni euro jagu majanduslikku kasu. Kas te kujutate ette, kuidas oleks Ida-Virumaale ja Eestile tervikuna mõjunud selline rahasüst, küsib Keskerakonna Narva nimekirjas kandideeriv Andrus Tamm vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ainult Dow Jones suutis nädalat alustada tõusuga
USA peamistest indeksitest vedas end üles poole ainult Dow, samas kui tehnoloogiasektor tiris allapoole nii Nasdaqi kui ka S&P 500 indeksit, vahendab Reuters.
USA peamistest indeksitest vedas end üles poole ainult Dow, samas kui tehnoloogiasektor tiris allapoole nii Nasdaqi kui ka S&P 500 indeksit, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: ärikinnisvara trendidest ja IT-sektori tööjõuprobleemidest
US Real Estate'i juhatuse esimehe Aavo Kokaga räägime ärikinnisvara trendidest ja sellest, kui oluline roll on COVIDiga võitluses ruumide ventilatsioonil.
US Real Estate'i juhatuse esimehe Aavo Kokaga räägime ärikinnisvara trendidest ja sellest, kui oluline roll on COVIDiga võitluses ruumide ventilatsioonil.
Sõõrumaa vaidlushimulisest Oliver Kruudast: nimetan seda sadomasoks
Urmas Sõõrumaa väldiks lõputuid vaidlusi, millesse on ennast mässinud temaga olümpiakomiteesse kuuluv, kohtutäiturite eest pakku läinud endine suurärimees Oliver Kruuda. Mida ta olukorrast arvab, rääkis Sõõrumaa väljaandele Gentleman.
Urmas Sõõrumaa väldiks lõputuid vaidlusi, millesse on ennast mässinud temaga olümpiakomiteesse kuuluv, kohtutäiturite eest pakku läinud endine suurärimees Oliver Kruuda. Mida ta olukorrast arvab, rääkis Sõõrumaa väljaandele Gentleman.