• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tüüpilised kinnisvaratehingud oktoobris ja novembris

  Müügihind 1 300 000 krasukoht: Adamsoni 15a, Tallinnüldandmed krunt 499m2, maja ca 50m2turuväärtust tõstvad tegurid: hinnatud piirkond kesklinna vahetus läheduses, vähene pakkumine, kõrghaljstusega krunt, vaikne kiiresti arenev piirkond, tsentraalsed trassid (vesi, kanal) lisaks gaas, omanäoline juurdeehitis (kivist paksude müüridega, võlvitud vana pesuköök), hoovimajaturuväärtust vähendavad tegurid: väike krunt, väike maja,tehing toimus 9.novvahendas Uus Maa maakler Mari Raus
  Müügihind: 189 000 krasukoht: Viljandimaa, Viiratsi vald, Vana-Võiduandmed: 3-toaline korter paneelmajas, 69m2, 3/3, keskküte, remonditud, heas korras, rõdu, köögimööbliga.turuväärtust tõstab: korteri ja maja hea seisukord, korter läbi maja, rõdu; toimiv korteriühistu, majal uus katus, hooldatud ümbrus.turuväärtust vähendab: kinnistamine pooleli, kaugus Viljandi linnast (5km)tehing toimus: okt 2004müügiperiood: 1,5 kuudvahendas: Mirje Kallaste, Vestman Kinnisvara Viljandi esindus
  Müügihind 1 100 000 krasukoht Nõmmel Kandle tn 14-1valmimise aeg ehit 1930ndad, 1980 kap.remont, 4-5a tagasi uus kap. remont korteris, seisukord väga heaüldandmed 1/2 maja (korteriomand), st maja I korrus pind 50,3 m2+keldri ja pööninguruumid, lisaks väike metallist garaa ja kuuriboks, kogu krunt 1130m2turuväärtust tõstvad tegurid hinnatud Nõmme piirkond, vähene pakkumine, kõrghaljastusega hooldatud krunt, kaugel eemal Vabaduse pst mürast, ümbruses teised korralikud majad, maja heas korras, korter lisainvesteeringuid ei vaja, koli ja ela, ilus arhitektuur - klassikaline Nõmme,turuväärtust vähendavad tegurid hetkel pole veel tsentraalset kanalisatsiooni, väike pindtehing toimus oktoobrisvahendas Uus Maa maakler Mari Rausmüügiperiood: kaks päeva
  Müügihind 360 000 krüldandmed: krunt 2070m2, kinnistu koos kommunikatsioonidega (vesi, kanal, el 3x20A) asukoht Harku vald, Muraste , Pangapealse elurajoon tühi krunt, kommunikatsioonid krundi piiril olema.turuväärtust tõstvad tegurid: kommunikatsioonid rajatudturuväärtust vähendavad tegurid: kõrghaljastuse puudumine.vahendas: Andrus Soonsein Uus Maa maakler
  Müügihind: 1 050 000 krasukoht: Rannamõisa tee 15cValmimise aeg: 2002 a.üldanmed: 2 tuba, 68,4m², 3/2, gaasiküte, lod a, sauntehing toimus: tehing oktoobri algusesmüügiperiood : 2 kuudturuväärtust tõstvad tegurid: gaasiküte, uus majaturuväärtust langetavad tegurid: 2-toalise kohta suur üldpindvahendas: Mart Teemant Pindi Kinnisvara AS
  Müügihind 615 000 krasukoht Järveotsa tee 2-312valmimise aeg 1982 a.üldandmed 3-toaline; 73,1 m2turuväärtust tõstvad tegurid: maja jääb suure liiklusega Paldiski maanteest kõrvale, seega asub suhteliselt vaikses kohas. Pisut lisab hinda ka korteri paiknemine teisel korruselturuväärtust vähendavad tegurid: tegu on endise ühiselamuga, majas on nn. pikad koridorid. Lisaks oli korter müügihetkel kinnistamisel, seega oli tegu vallasasjaga.tehing toimus septembrisvahendas Pindi Kinnisvara maakler Monika Vain.müügiperiood oli 2 kuud.
  Müügihind: 363000 krasukoht: Väike-Posti 1a-4, Pärnu linnvalmimise aeg: 1935 a.üldandmed: 2 toaline ahiküttega korter, 2 korruselise puumaja 1 korrus, üldpind 44m², majas 8 korteritturuväärtust tõstvad tegurid: kesklinna lähedus, vaikne asukoht, ahiküteturuväärtust vähendavad tegurid: maja üldine seisukord halbtehing toimus: oktoobrisvahendas: AS Arco Vara Pärnu Büroo maakler Sven Raidlamüügiperiood: 2 kuud
  Müügihind 1 410 000 krasukoht Harjumaa, Jõelähtme vald, Kaberneeme küla, Vainuüldandmed 4161m2, mereäärne männimetsga kinnistu väga hinnatud piirkonnas (40km kesklinnast),turuväärtust tõstvad tegurid: krundi hea kuju, laieneb mere poole, prestii ikas asukoht, ilus männimets, kallas tõusva reljeefiga (hea vaade merele), võib ehitada merest vaid ca 30 km kauguseleturuväärtust vähendavad tegurid: kommunikatsioonid tuleb ise vedada naabritelt (vesi, el)tehing toimus septembrisvahendas: Uus Maa
  Müügihind: 145 000 krasukoht: Tartumaa, Puhja vald, Mõisanurme külaüldpind 45 m2, kinnistu suurus 6,5 ha, ehitusaasta 1936, ristpalkmaja, 3 tubaturuväärtust tõstab: vaikne looduslikult kaunis piirkond, piirneb metsagaturuväärtust alandab: maja vajab kapitaalremonti, välikäimla, vesi kaevust.tehing toimus novembrismüügiperiood: 2 kuudvahendas: Lilija Viidebaum, Vestman Kinnisvara Tartu esindus
  Müügihind: 300 000 krasukoht: Sigaste küla, Saarde vald, Pärnumaavalmimise aeg: 1930aüldandmed: maja üldpind 60m², kinnistu suurus 3,5haturuväärtust tõstvad tegurid: privaatne asukoht, vana palkmajaturuväärtust langetavad tegurid: kaugus Pärnusttehing toimus oktoobrisvahendas: AS Arco Vara Pärnu Büroo maakler Sven Raidlamüügiperiood: 8 kuud
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Sille Pettai: rohepööre vajab heas mõttes survet
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
USA aktsiate pika mõõnaperioodi lõpetas rallinädal
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sunly juht ametnikele: otsustage ja kaitske otsuseid ka kohtus, aga lõpetage venitamine
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Venemaa autovedajad virelevad siseturul
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.