• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Klaasuksed annavad garderoobile õhulisuse

  ?Kõige loogilisem ja ruumikokkuhoidlikum lahendus on lükandseina taga asuv garderoob magamistoa läheduses. Garderoobi sisu peaks planeerima nii ökonoomselt kui võimalik,? soovitab ta. Võimalusi selleks on mitmeid ? kõige rohkem kasutust leidnud korvriiulisüsteemidest kuni eksklusiivsete lipsusahtlite ja ehtelaegastega riiulisüsteemideni välja.
  Üks võimalus garderoobisisustajale on mõõdud kaasa võtta ja sõita üle lahe Soome Ikeasse, kus on suur valik eri hinnaklassis riiulisüsteeme, kaste ning karpe selle ruumi tarbeks.
  Sisseehitatud garderoobid (trepi alla, koridori tagumisse otsa jms) või samas funktsioonis sügavad seinakapid on väikese põrandapinna puhul asendamatud rõivaste jms hoidmise kohad, mis jätavad ruumist korrastatud mulje.
  ?Minu jaoks on garderoob ikkagi ruum, kuhu ust avades saab sisse astuda,? nendib ASi Felistra müügijuht Kalle Kahk. Lihtsaim võimalus on garderoob ehitada ruumi tagumisse otsa seinast seina ja sisustada see kas tavalisemate laminaatriiulite ja vaheseintega või mitmekülgsemaid võimalusi pakkuvate korvidega või uudse süsteemiga UNO, kus alumiiniumpostide vahele saab paigutada erinevaid sahtleid, riiuleid ja riidepuutorusid.
  Sõltuvalt sisekujundusest võib garderoobi piirata eritöötlusega klaasist või laminaadist lükandustega. Klaaslükanduksed annavad ruumile alati avarust ja õhulisust.
  Sisseehitatud riidekappide lahendusi on palju ? alates traditsiooniliselt avanevate uste taha peidetud lihtsast toruriidepuust kuni keerukate modernsete süsteemideni, mida on võimalik muretseda vastavalt vajadustele.
  ?Lähtuvalt konkreetsest garderoobiprojektist pakume laias valikus lisatarvikuid: sahtleid, rullikutega korve ja korvisüsteeme, väljatõmmatavaid pükste- ja lipsuhoidjaid, disainlampe,? sedastab ASi Sunorek projektijuht Piret Grossthal.
  Tema sõnul tehakse garderoobe/kappe peamiselt magamistuppa, esikusse, lastetuppa ja panipaika, aga ka majapidamisruumidesse.
  Tanki liuguksi saab kasutada kapiuste või ruumijagajana. Liugukse raamina saab kasutada alumiiniumprofiile või puitraami.
  Liuguste sisuks võib valida erinevaid materjale ? klaas, peegel, melamiinplaat, mattklaas, puitrulood ja perforeeritud plaadid. Uue materjalina on kasutusel kahepoolsed peeglid ja mattpeeglid, loetleb Grossthal.
  Autor: Tiina Kolk
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Indrek Teder: raha räägib. Endiselt
Mõnedes Euroopa riikides on jätkuvalt esiplaanil äri- ja majanduslikud huvid, mitte sõda Ukrainas. Ja seda täiesti avalikult, kirjutab endine õiguskantsler Indrek Teder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Mõnedes Euroopa riikides on jätkuvalt esiplaanil äri- ja majanduslikud huvid, mitte sõda Ukrainas. Ja seda täiesti avalikult, kirjutab endine õiguskantsler Indrek Teder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
USA uute kodude müük langes 9 aasta kiireimas tempos Kõrged laenuintressid survestavad nõudlust
USAs langes uute kodude müük aprillis viimase üheksa aasta kiireimas tempos, nõudlust mõjutasid negatiivselt kõrge inflatsioon ning kodulaenu intresside hüppeline tõus, vahendab Bloomberg.
USAs langes uute kodude müük aprillis viimase üheksa aasta kiireimas tempos, nõudlust mõjutasid negatiivselt kõrge inflatsioon ning kodulaenu intresside hüppeline tõus, vahendab Bloomberg.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Töötajad peavad mainekaks tööandjaks energiafirmat, tudengid Microsofti
Töötavate inimeste jaoks on kõige atraktiivsemad tööandjad riigi või kohaliku omavalitsuse infrastruktuuriettevõtted, tudengid hindavad Microsofti Eesti arenduskeskust, LHVd ja Pipedrive’i, näitab Kantar Emori tööandjate maine pingerida.
Töötavate inimeste jaoks on kõige atraktiivsemad tööandjad riigi või kohaliku omavalitsuse infrastruktuuriettevõtted, tudengid hindavad Microsofti Eesti arenduskeskust, LHVd ja Pipedrive’i, näitab Kantar Emori tööandjate maine pingerida.
Irja Lutsari kogemus - kuidas juhtida, kui sulle soovitakse surma?
Teadusnõukoja endine juht Irja Lutsar rääkis intervjuus, kuidas juhtida, kui sinu otsustega ei olda nõus ja sulle soovitakse halba. Lutsar rääkis, mida ta täna teeks juhina teisiti ning mida Eesti ühiskonnana peaks hädasti pandeemia-aastate kogemusega tegema.
Teadusnõukoja endine juht Irja Lutsar rääkis intervjuus, kuidas juhtida, kui sinu otsustega ei olda nõus ja sulle soovitakse halba. Lutsar rääkis, mida ta täna teeks juhina teisiti ning mida Eesti ühiskonnana peaks hädasti pandeemia-aastate kogemusega tegema.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.