• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Klaasuksed annavad garderoobile õhulisuse

  ?Kõige loogilisem ja ruumikokkuhoidlikum lahendus on lükandseina taga asuv garderoob magamistoa läheduses. Garderoobi sisu peaks planeerima nii ökonoomselt kui võimalik,? soovitab ta. Võimalusi selleks on mitmeid ? kõige rohkem kasutust leidnud korvriiulisüsteemidest kuni eksklusiivsete lipsusahtlite ja ehtelaegastega riiulisüsteemideni välja.
  Üks võimalus garderoobisisustajale on mõõdud kaasa võtta ja sõita üle lahe Soome Ikeasse, kus on suur valik eri hinnaklassis riiulisüsteeme, kaste ning karpe selle ruumi tarbeks.
  Sisseehitatud garderoobid (trepi alla, koridori tagumisse otsa jms) või samas funktsioonis sügavad seinakapid on väikese põrandapinna puhul asendamatud rõivaste jms hoidmise kohad, mis jätavad ruumist korrastatud mulje.
  ?Minu jaoks on garderoob ikkagi ruum, kuhu ust avades saab sisse astuda,? nendib ASi Felistra müügijuht Kalle Kahk. Lihtsaim võimalus on garderoob ehitada ruumi tagumisse otsa seinast seina ja sisustada see kas tavalisemate laminaatriiulite ja vaheseintega või mitmekülgsemaid võimalusi pakkuvate korvidega või uudse süsteemiga UNO, kus alumiiniumpostide vahele saab paigutada erinevaid sahtleid, riiuleid ja riidepuutorusid.
  Sõltuvalt sisekujundusest võib garderoobi piirata eritöötlusega klaasist või laminaadist lükandustega. Klaaslükanduksed annavad ruumile alati avarust ja õhulisust.
  Sisseehitatud riidekappide lahendusi on palju ? alates traditsiooniliselt avanevate uste taha peidetud lihtsast toruriidepuust kuni keerukate modernsete süsteemideni, mida on võimalik muretseda vastavalt vajadustele.
  ?Lähtuvalt konkreetsest garderoobiprojektist pakume laias valikus lisatarvikuid: sahtleid, rullikutega korve ja korvisüsteeme, väljatõmmatavaid pükste- ja lipsuhoidjaid, disainlampe,? sedastab ASi Sunorek projektijuht Piret Grossthal.
  Tema sõnul tehakse garderoobe/kappe peamiselt magamistuppa, esikusse, lastetuppa ja panipaika, aga ka majapidamisruumidesse.
  Tanki liuguksi saab kasutada kapiuste või ruumijagajana. Liugukse raamina saab kasutada alumiiniumprofiile või puitraami.
  Liuguste sisuks võib valida erinevaid materjale ? klaas, peegel, melamiinplaat, mattklaas, puitrulood ja perforeeritud plaadid. Uue materjalina on kasutusel kahepoolsed peeglid ja mattpeeglid, loetleb Grossthal.
  Autor: Tiina Kolk
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA Toidu-ja Ravimiamet hääletas kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.