Kuidas avaldada muljet USA rahandustegelastele

Kertu Ruus 18. november 2004, 00:00

Üleeile moodustas grupp finantseksperte Washingtonis Terve Dollari Komitee (Sound Dollar Committee) ? poliitiliselt sõltumatu liikumise, mille eesmärk on viia USA eelarve tasakaalu ning seista tugeva dollari eest. Mõtlesin, kuidas ennast ürituse võõrustajale, finantsnõustaja Martin Weissile tutvustada. Et ütlen siis midagi vaimukat. Lisasin siis nime ja tiitli otsa, et esindan riiki, millel on tasakaalus eelarve. Uskuge, see mõjus sel-les seltskonnas paremini kui vanalinn. ?Oo, teame!? öeldi siira imetlusega.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:54

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing