TeliaSonera juht sõidab Türki Turkcelli osalust suurendama

Sirje Rank 23. november 2004, 00:00

Nii kirjutas eilne Türgi ajaleht Milliyet, mida vahendas uudisteagentuur Bloomberg.

Osalus, mille väärtus on praeguse kursi juures umbes miljard dollarit, tuleb müüki, kui Turkcelli teine suuromanik Cukurova Group ei suuda seda oma võlgade tagasimaksmise plaani järgi välja osta. Aega on selleks jaanuari lõpuni.

TeliaSonerale kuulub praegu l ca 37% Turkcelli aktsiatest ning firma on juba ammu öelnud, et sooviks seda oma kontrolli alla saada. Esmaspäeval kirjutas Dagens Industri, et Turkcelli aktsiate enam kui kahekordne hinnatõus viimase aastaga on firma väärtusele lisanud 34 miljardit Rootsi krooni. TeliaSonera 37% osaluse väärtus on praegu 23 miljardit Rootsi krooni.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing